10% Off on Orders over 410 DKK
Coupon Code: ADK

Ronaldo utilfreds Real Madrid ønsker at vende tilbage til Manche

Posted By on Tuesday 16th January 2018

Ronaldo føler sig snydt, da Florentino Pérez fornyelsesforpligtelse ikke er opfyldt, og han har ideen om at forlade Real Madrid til at regere Billige Fodboldtøj til børn til Manchester United.

For at have forladt Real Madrid til at vende tilbage til Manchester United har Ronaldo informeret nogle af hans holdkammerater. En af grundene til, at Ronaldo forlod Real Madrid, var fordi han følte, at han blev narret. Efter at have vundet Champions League-titlen sidste sæson, fortalte Florentino Pérez Ronaldo, at han ville udvide sin eksisterende kontrakt, som Ronaldos nuværende kontrakt udløber i 2021, men som endnu ikke skal realiseres.

I øjeblikket på overførselsmarkedet er Real Madrid og Mbabe og Neymar rygter, ser det ud til, at Ronaldo håber om fornyelse mere og mere slank. Ronaldo tjente på Manchester United i så lang tid som 6 år og er vokset til at blive en superstjerne i verden. I 2009 gjorde Ronaldo flytningen til Real Madrid. Lad os købe Ronaldo fodboldtøj til børn for at ønske Ronaldo tidlig genoprettelsesstatus!Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Fodboldtøj til børn, Ronaldo fodboldtøj til børn