10% Off on Orders over 410 DKK
Coupon Code: ADK

Neymar forventes at vende tilbage den 17. maj for at forberede s

Posted By on Wednesday 18th April 2018

Ifølge rapporter har den brasilianske stjerne Neymar lider af skader siden februar. I de seneste dage har han i et interview med medierne sagt, at han kan deltage i den fysiske undersøgelse, før han vender tilbage den 17. maj og bærer billige fodboldtrøjer til at forberede sig til 2018 VM.


I februar led Neymar en brud på sakrummet i løbet af Atletico Madrid's spil og til sidst krævede operation. Selv om det forventes at vende tilbage i maj uden at miste VM, er det endnu ikke kendt, om det vil være muligt at indhente St. Germain i Paris denne sæson. PSG's træner mener, at Neymar forventes at fange det sidste spil i sæsonen, men Neymar's skade genoprettede sig ikke som forventet.


Neymar fortalte journalister: "Jeg kan ikke nøjagtigt forudsige, hvornår jeg vender tilbage til træningen. Det afhænger af mit opsving. Hvis jeg ikke tager fejl, kan jeg 17. maj gennemføre en endelig inspektion af mit opsving. at arrangere efter mig. "


"Hvis jeg skal påpege en bestemt dato, så antager jeg, at det var 17. maj. Jeg har været i kontakt med det brasilianske holds coaching personale, vi taler om situationen for mine skader, og jeg er ved at komme godt i gang. Jeg vil have nok Det er tid til at forberede på forhånd til VM. Skadesfølelsen er ikke god, men jeg har altid været rolig med det brasilianske hold. "


"Vi skal se på spørgsmålet om skader fra et positivt perspektiv. Jeg håber, at jeg kan være bedre end jeg forventede at gå til VM. Selvfølgelig er jeg lidt bekymret over, at dette er normalt. Dette er trods alt min første operation. Jeg vil holde min krop. , Arbejd hårdt. Fra det øjeblik jeg kan genoptage træningen, vil jeg betale mere for at trænere hårdt, fordi verdensmester drømmen er tæt. Jeg har ventet i fire år, og nu er drømme så tæt på mig. "Køb billige Neymar trøjer til at ønske ham et hurtigt opsving!Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: billige fodboldtrøjer, billige Neymar trøjer