10% Off on Orders over 410 DKK
Coupon Code: ADK

Hvis Neymar vinder Golden Globe, vil PSG belønne ham € 3 million

Posted By on Thursday 09th November 2017

Ifølge den seneste rapport, hvis Neymar får Golden Globe, som symboliserer den bedste spiller i europæisk fodbold i kontraktperioden, vil PSG belønne ham med en enorm sum penge. Neymar trøje PSG bliver meget varm!


I den nyligt annoncerede årlige Golden Globe Prize-liste med 30 primaries kom Neymars navn uventet op. Da Neymar underskrev med PSG, omfattede kontrakten en speciel bestemmelse om, at klubben ville tildele ham 3 millioner euro, så længe Neymar fik Golden Globe-trofæet inden kontrakten fra 2022 udløb.


Dette er ikke et specielt tilfælde, da Ronaldo, Messi og andre i underskrivelsen af ​​klubben vil indeholde de tilsvarende bestemmelser i klubben, er villige til at motivere spillerne på denne måde for at få en lignende personlig ære, fordi Golden Globes Award også vil forbedre holdet og klubben i verden af ​​fodbold indflydelse. Hvis Neymar endelig vinder Golden Globe-trofæet, holder klubben en fest på Parc des Princes, hvor 45.000 spillere kommer sammen for en sejr over klubben og spillerne og fansne.


Tidligere har PSG-manager Emery og flere holdkammerater sagt offentligt, at de vil gøre alt for at hjælpe Neymar med at nå dette mål. Mange PSG-fans begynder at købe billige fodboldtrøjer til støtte for Neymar, og håber at han kan få Golden Globe.
Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Neymar trøje PSG, billige fodboldtrøjer