10% Off on Orders over 410 DKK
Coupon Code: ADK

Detaljer om den af Arsenals Tredjetrøje 2018-19 sæson

Posted By on Monday 27th August 2018

For en måned siden afslørede Arsenal Club holdets tredje trøje i 2018-19 sæsonen. Denne Billige Arsenal trøjer design hylder klassikerne og genskaber den berømte WM-formation, der blev opfundet af Arsenal-legenden Herbert Chapman i 1930'erne. "W" repræsenterer den offensive del af WM-formationen, der ekko "M" -grafiket på klubben.


Den moderne Vibey Bay Green er blandet ind i designet som en jersey baggrund med marineblå accenter. Selv om dette er et helt nyt forsøg på klubben. De klassiske lapels og løkkene i venstre og højre arm ærmer udgør jersey højdepunkter, mens bolden bukserne er pyntet med en marineblå hæm i taljen og en gulgrøn baggrund med Viking Bay grønne sokker omgivet af fire marineblå ringe.


Billige Fodboldtrøjer drives af evoKNIT, som forbedrer fugtighedsregulering og adaptiv køling for at hjælpe spillerne med at opretholde optimal kropstemperatur på marken. Sammen med den sømløse splejsningsstruktur hjælper disse perfekt spillerne til at ride på stadion og lege frit, bryde sig gennem grænserne.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Arsenal trøjer, Billige Fodboldtrøjer