10% Off on Orders over 410 DKK
Coupon Code: ADK

Det er rapporteret, at Coutinho ikke kan deltage i Barcelona i s

Posted By on Wednesday 30th August 2017

Fra sommeroverførselsmarkedet lukkede kun fire dage, men Coutinhos overførselstransaktion er stadig ikke færdig. Men fra den nuværende situation er Barcelona svært at underskrive Coutinho i dette overførselsvindue. Tross alt er afstanden fra overførselsmarkedet også kun få dage væk, og Liverpools holdning er meget fast og vil bestemt ikke sælge Coutinho i sommer. Køb billige fodboldtrøjer til at vise vores støtte til Coutinho!


Coutinho har ingen hemmelighed for sit ønske om at blive med i Barcelona, ​​som han selv havde sendt til Liverpool for at ansøge om overførsel, men dette overbeviste ikke Liverpool om at forlade ham i sommer, men til Liverpool højt og Klopp var vred.


Tross alt, Coutinho og Liverpools kontrakt for de resterende fem år, og i hans kontrakt, der ikke var i strid med kontraktvilkår, så når Liverpool ikke giver slip, så har Barcelona ingen mulighed for at underskrive Coutinho.


Måske allerede klar over, at de ikke har mulighed for at forlade holdet i sommer, så Coutinho har gået i kompromis med Liverpool. For det andet er næste år VM, for at kunne deltage i næste sommerens VM, skal Coutinho også matche for at sikre deres egen stat. Men han er kun villig til at blive i Liverpool en sæson, og håber at forlade Liverpool næste sommer. Køb Liverpool Fodboldtøj til Børn til at håbe Coutinho har en vidunderlig rejse i denne seaon.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: billige fodboldtrøjer, Liverpool Fodboldtøj til Børn