10% Off on Orders over 410 DKK
Coupon Code: ADK

Vilkår og Betingelser

Velkommen til vores fodbold online butik, der sælger fodboldtrøjer. Læs venligst følgende vilkår og betingelser ( ”Vilkår og betingelser”) omhyggeligt, før du bruger denne hjemmeside. Ved at bruge denne hjemmeside eller til et underudvalg websted tilgængeligt på denne hjemmeside, brugeren ( "bruger" eller "du") accepterer, uden begrænsning eller forbehold de vilkår og betingelser, der er fastsat nedenfor, og eventuelle yderligere vilkår og betingelser, der er fastsat i en hvilken som helst sub -site. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser, skal du forlade hjemmesiden.


Registrering

Du bliver nødt til at registrere dig hos os for at placere en ordre på produkter via denne hjemmeside.


Til gengæld for at tillade dig at bruge vores hjemmeside og nyder godt af vores tjenester, accepterer du, at alle oplysninger, du giver os om dig selv til enhver tid vil være sande, nøjagtige, aktuelle og fuldstændige, og at du vil sikre, at disse oplysninger holdes præcise og til dato. Hvis der afgivet urigtige oplysninger, enhver kontraktlig forpligtelse, vi har, er det samme ugyldig.


Betingelser for registrering

Hvis du er under 18 år, skal du spørge dine forældre eller en værge, før du:

1. E-mail hjemmesiden, eller bede os om at e-maile noget for dig;

2. Send i informationen til os;

3. Køb noget online


Ved fortsat at bruge dette websted og nogen af ​​de tjenester, der tilbydes, bekræfter du, at du har modtaget samtykke fra dine forældre eller en værge. BEMÆRK at alle mindreårige anbefales at diskutere disse vilkår og betingelser med deres forældre, før de fuldføre registreringsprocessen.


Diverse

De vilkår og betingelser sammen med vores hjælp sektion Privacy Policy og indeholde den fulde og fuldstændig forståelse mellem vi og dig. Ingen rådgivning eller information, hvad enten mundtlig eller skriftlig, fremstillet ved dig gennem eller fra hjemmesiden eller fra nogen samtaler med vores personale vil operere at variere disse vilkår og betingelser. De vilkår og betingelser sammen med vores hjælp sektion og Privacy Policy og alle kontrakter i medfør af dem sørger til gavn for eventuelle efterfølgere og erhververe af vores hjemmeside.


E-mail service

I situationer, hvor vi giver dig mulighed for at abonnere på sin e-mail-service, som vil opdatere dig med nyheder eller oplysninger, som den anser for at være af interesse for dig, din brug af indholdet modtaget via e-mail service vil være underlagt disse vilkår og betingelser .