10% rabat over 522 DKK, Kuponkode: FODBOLD

Sådan bestiller

Indkøb dine trøjer med os er designet til at være enkel, hurtig og sikker.


Før du bestiller, skal du sikre, at:

• Du har bestilt den rigtige størrelse for produktet (hvis relevant)

• Den ønskede mængde er korrekt


Når du er klar til at købe, skal du blot klikke på 'Tilføj til indkøbskurv' -knappen på siden produktdetaljer eller knappen 'bestilling' på kurven.


Hvis du er en ny kunde kan du udfylde vores tilmeldingsformular, herunder oplysninger såsom navn, leveringsadresse og betalingsoplysninger, eller du kan bare logge på som gæst. Du kan kontakte os, hvis du ønsker at spore din pakke. Hvis du er en eksisterende kunde, så kan du logge ind for at placere din ordre.


Bemærk venligst, at bestillingen af ​​vores hjemmeside er en sikker forbindelse. Det betyder, at alle de personlige oplysninger, du indtaster, vil blive krypteret, så det ikke kan læses som det bevæger sig over internettet. For at finde ud af mere om dette læse afsnittet hjælpefilen på sikkerhed. Gennemfør alle oplysninger, der kræves på denne side omhyggeligt, der sikrer, at alle felter er udfyldt fuldstændigt. Klik derefter på knappen køb. Din ordre vil derefter blive bekræftet, og alt hvad du skal gøre derefter læne sig tilbage og vente på, at varerne skal leveres!